Podzimní dobrodružství s Vikýřem: Ekologie, cestování a strašidelná stezka odvahy

Dům dětí a mládeže Vikýř v Jablonci nad Nisou připravil na podzim 2024 pestrou nabídku akcí pro děti i dospělé. Zveme všechny zájemce, aby se k nám přidali na zajímavé a zábavné podzimní události, které vás naladí na krásy přírody, dobrodružství a cestování.

1. Zasaď strom: Víkend pro rodiny s dětmi (18.–20. října 2024) Připojte se k nám na ekologický víkend na Černou Studnici, kde budeme společně sázet stromy, učit se chránit přírodu a užívat si rodinné hry a aktivity v přírodě. Děti se naučí nejen sázet stromy, ale také o ně pečovat. V sobotu vysadíme lípovo-třešňovou alej a pomůžeme vytvořit nový dubový les na Mukařově spolu s lesníkem. Cena víkendu je 850 Kč (dotovaná cena)

2. Za poklady severní Itálie a Toskánska (24. října – 30. října 2024) Poznejte s námi krásy severní Itálie a Toskánska! Navštívíme ikonická místa jako Lago di Garda, Veronu, Florencii, Pisu, termální lázně Saturnia a mnoho dalších. O každém městě vám řekneme to nejzajímavější, a budete mít dostatek času na individuální objevování kouzla těchto nádherných míst. Cena zájezdu je 9 800 Kč a zahrnuje dopravu a ubytování vč. snídaně.

3. Halloweenská stezka odvahy v Srnčáku (1. listopadu 2024) Zkouška odvahy pro odvážné! Přijďte se bát na strašidelnou stezku v Srnčáku a zkuste projít temnou a děsivou stezku plnou strašidel. Vhodné pro děti od 8 let. Vstupné je 50 Kč/osoba. Akce začíná v 17:00.

4. Strašidelný dům v Pivovaru Volt (2. listopadu 2024) Pro ty, kteří Halloween milují, je připraven Strašidelný dům v Pivovaru Volt. Od 15:00 do 18:00 můžete zažít překvapení a strašidelné zážitky v labyrintu plném zábavy. Vstupné je 100 Kč.

Dům dětí a mládeže Vikýř pokračuje v podpoře aktivního trávení volného času dětí i dospělých a těší se na všechny, kdo se přidají k našim podzimním dobrodružstvím!

Více informací a přihlášky na: www.vikyr.cz nebo na kontaktním čísle: Martina Šípková – 731 615 622.